Stig Madsen Logo

De Danske Vægtkonsulenter solgt til Egmont Magasiner

DDV

De Danske Vægtkonsulenter (DDV) er Danmarks førende virksomhed inden for kostprogrammer. Virksomheden er startet for 30 år siden og er repræsenteret i 200 danske byer. Mere end 10.000 danskere besøger hver eneste dag DDV’s hjemmeside og søger vejledning inden for kost, træning osv. De Danske Vægtkonsulenter hjælper hvert år mere end 15.000 igennem de lægegodkendte kostvejledningsprogrammer.

Virksomheden blev i efteråret 2011 solgt til Egmont Magasiner. Den tidligere direktør og den oprindelige stifter fortsætter begge i virksomheden.

“Markedet inden for sund ernæring og kostomlægning er stigende, og vi venter øget vækst fremover. De Danske Vægtkonsulenter har gennem mere end 30 år opbygget en stor kompetence, et godt mærkevarenavn og et veletableret koncept med et stort franchiseapparat og en betydelig ekspertise inden for kostomlægning og vægttab. Målet er at udbygge det succesfulde koncept bl.a. gennem synergieffekter med Egmont Magasiners mange ugeblade og magasiner,” siger Torsten Bjerre Rasmussen, adm. direktør i Egmont Magasiner, i meddelelsen.